Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000016085

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00001xxxx / 0000160xx / 000016085.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

043 e-xr--- e-xo---
080 (437.3)
080 (437.6)
080 016
080 81'373.2
24500Bibliografie české a slovenské onomastiky / zpracovali Marie Nováková, Ladislav Dvonč
260 Praha : Ústav pro jazyk český Československé akademie věd, 1992-1993
Informační poznámka 2 sv. ; 20 cm
Pozn.k vizVychází nepravidelně
Angl.ekvivalent PKLingvistické bibliografie. Menší řada
Viz též (os.jméno) Jednotlivé sv. mají ISBN
Viz též (os.jméno) Od roč. 1991-1992 nakl.: Praha, Ústav pro jazyk český Akademie věd České republiky
Viz té^Ţ (věc.téma)Vydavatel: Akademie věd ČR, Ústav pro jazyk český, Útvar vědeckých informací
65004onomatologie Slovensko
65004onomatologie Česko
655 7odborné bibliografie
7001 Dvonč, Ladislav, 1926-
7001 Nováková, Marie, 1936-
7102 Ústav pro jazyk český (Akademie věd ČR). Útvar vědeckých informací
78500Bibliografie české onomastiky
Pozn.katalogizátoraLingvistické bibliografie. Menší řada
902 80-901072-4-9 (sv. 1989-1990 ; brož)
902 80-901072-7-3 (sv. 1991-1992 ; brož.)
910 OLA001 581.909 1989/90-91/92 n
EXE 2