Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000028570

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00002xxxx / 0000285xx / 000028570.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN0-12-326045-0 (brož) : 682.00
MDT579
HZ-Osobní jménoHarrigan, W. F.
Názvové údajeMaking Safe Food: A Management Guide for Microbiological Quality
Nakladatel.údajeLondon : Academic Press, 1991
Údaje fyz.popisu8, 178 s
Všeobecná pozn.Bibliogr. s. 161-168
VZ-Osobní jm.Park, R. W. A.
Sigla,sign.vlastn.OLA001 585.485
Předmět.heslaMikrobiologie potravinářská
Počet exemplářů1