Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000033700

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00003xxxx / 0000337xx / 000033700.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód geogr.oblastie-xr---
Čas.období obsahux9x9
Kód předm.kateg.913(437) Geografie Česka a Slovenska, reálie, cestování
MDT015
MDT908(437.2)
MDT(01)
Názvové údajeOkres Vsetín v roce ... : soupis publikací a článků / sestavily I. Planá, A. Kovářová
Nakladatel.údajeOlomouc : Státní vědecká knihovna, 1992-
Údaje fyz.popisu^^^sv. ; 29 cm
Souč.periodicitaRočenka
Číslování1991-
Edice-jiná formaPublikace Státní vědecké knihovny v Olomouci
Všeobecná pozn.Jednotlivé sv. mají ISBN
Všeobecná pozn.Vychází jako soupis publikací a článků
Všeobecná pozn.Součástí názvu je čtyřciferné označení běžného roku
Předm.-Geograf.jm.Vsetín (Česko : okres : 1960-)
Předm.-Geograf.jm.Vsetín Region (Czechia) Bibliography
Předm.-volně tvoř. regionální bibliografie publikace články
Žánr/formaregionální bibliografie
VZ-Osobní jm.Planá, Ivana, 1957-
VZ-Osobní jm.Kovářová, Alena, 1949-
VZ-KorporaceStátní vědecká knihovna (Olomouc, Česko)
VZ-Edice-KorporaceStátní vědecká knihovna v Olomouci Publikace
ISBN-pom.údaje80-7053-083-9 (1992 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7053-100-2 (1993 : váz.) : bc
ISBN-pom.údaje80-7053-118-5 (1994 : váz.) : bc
ISBN-pom.údaje80-7053-134-7 (1995 : váz.) : bc
ISBN-pom.údaje80-7053-151-7 (1996 : váz.) : bc
ISBN-pom.údaje80-7053-172-X (1997 : váz.) : bc
ISBN-pom.údaje80-7053-193-2 (1998 : váz.)
ISBN-pom.údaje80-7053-216-5 (1999 : váz.)
ISBN-pom.údaje80-7053-242-4 (2000 : váz.)
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 827.048 1992-2000
Původní IČ-ČNBvkol000033699
Původní IČ-ČNBvkol000051351
Původní IČ-ČNBvkol000064704
Původní IČ-ČNBvkol000082200
Původní IČ-ČNBvkol000092011
Původní IČ-ČNBvkol000100027
Původní IČ-ČNBvkol000429084
Původní IČ-ČNBvkol000478270
Původní IČ-ČNBvkol000585774
Regionální tříděníVsetín-okres Vsetín CZ-MN
Počet exemplářů5