Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000038026

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00003xxxx / 0000380xx / 000038026.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 (brož) : příl
080 641/642
24500Fyziologie chuti aneb Úvahy o dokonalé gastronomii : Výběr z kn / Připr. Dana Vašková
260 [Praha] : [Ivasco], [1991]
Informační poznámka 32 s
Angl.ekvivalent PKPříl. čas.: Labužník ; 1991. Čís. 14
7001 Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
7001 Vašková, Dana
Pozn.katalogizátoraPříl. čas.: Labužník
910 OLA001 767.944
964 Kuchařství pojednání populární
EXE 1