Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000038026
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00003xxxx / 0000380xx / 000038026.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
020 | (brož) : příl |
080 | 641/642 |
24500 | Fyziologie chuti aneb Úvahy o dokonalé gastronomii : Výběr z kn / Připr. Dana Vašková |
260 | [Praha] : [Ivasco], [1991] |
Informační poznámka | 32 s |
Angl.ekvivalent PK | Příl. čas.: Labužník ; 1991. Čís. 14 |
7001 | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
7001 | Vašková, Dana |
Pozn.katalogizátora | Příl. čas.: Labužník |
910 | OLA001 767.944 |
964 | Kuchařství pojednání populární |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.