Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000039015

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00003xxxx / 0000390xx / 000039015.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-900035-3-2 (brož) : bc
080 614.3
Všeob.údaje zprac.Matyáš, Zdeněk, 1923-2002
24510Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body HACCP : Praktická příručka k zabezpečení zdrav. a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolní instituce
260 Brno : Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, 1993
Obecné poznámky85 s
Unifikovaný názevBibliogr. na konci kapitol
6530 potraviny potravinářská hygiena
655 7příručky
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 827.750
Předmět.hesla-řež.Hygiena potravinářská kontroly
EXE 1