Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000039015
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00003xxxx / 0000390xx / 000039015.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-900035-3-2 (brož) : bc |
080 | 614.3 |
Všeob.údaje zprac. | Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 |
24510 | Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body HACCP : Praktická příručka k zabezpečení zdrav. a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolní instituce |
260 | Brno : Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, 1993 |
Obecné poznámky | 85 s |
Unifikovaný název | Bibliogr. na konci kapitol |
6530 | potraviny potravinářská hygiena |
655 7 | příručky |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 827.750 |
Předmět.hesla-řež. | Hygiena potravinářská kontroly |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.