Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000042183
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00004xxxx / 0000421xx / 000042183.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7032-302-7 (brož) : bc |
MDT | 641.5/.8(075) |
MDT | 641/642 |
HZ-Osobní jméno | Brhlík, Eduard |
Názvové údaje | Technologie přípravy pokrmů 2 : Učeb. pro kuchaře a číšníky |
Údaje o vydání | 3. čes. upr. vyd |
Nakladatel.údaje | Praha : Merkur, 1994 |
Údaje fyz.popisu | 350 s |
Předm.-volně tvoř. | jídla kuchařství technologie |
Žánr/forma | učebnice |
VZ-Osobní jm. | Romaňuk, Juraj |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 769.059 |
Předmět.hesla | Kuchařství technologie učebnice školy odb.učň. |
Počet exemplářů | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.