Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000042183

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00004xxxx / 0000421xx / 000042183.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7032-302-7 (brož) : bc
MDT641.5/.8(075)
MDT641/642
HZ-Osobní jménoBrhlík, Eduard
Názvové údajeTechnologie přípravy pokrmů 2 : Učeb. pro kuchaře a číšníky
Údaje o vydání3. čes. upr. vyd
Nakladatel.údajePraha : Merkur, 1994
Údaje fyz.popisu350 s
Předm.-volně tvoř. jídla kuchařství technologie
Žánr/formaučebnice
VZ-Osobní jm.Romaňuk, Juraj
Sigla,sign.vlastn.OLA001 769.059
Předmět.heslaKuchařství technologie učebnice školy odb.učň.
Počet exemplářů2