Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000049187
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00004xxxx / 0000491xx / 000049187.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
020 | 80-7106-111-5 (váz) : 105.00 |
080 | 159.93 |
080 | 641/642 |
080 | 641/642:159.934 |
080 | 92 Brillat-Savarin Jean Anthelme:641/642(44) |
080 | 929 |
24500 | O labužnictví : Fyziologie chuti |
Záhlaví-věcné téma | 2., upr. vyd |
260 | Praha : Lidové noviny, 1994 |
Informační poznámka | 347 s |
60014 | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826, biografie |
6530 | gastronomie |
655 7 | biografie |
655 7 | monografie |
7650 | Physiologie du gout |
7001 | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
910 | OLA001 771.671 |
964 | Labužnictví monografie |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.