Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056644

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000566xx / 000056644.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN(brož) : 25.00
ISSN0231-9470
MDT636.08
MDT637.5
MDT637.514'62:636.084.52
HZ-Osobní jménoFranc, Čestmír
Názvové údajeZásady produkce kvalitního hovězího masa s garantovanými vlastnostmi : (Metodika)
Nakladatel.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994
Údaje fyz.popisu40 s
Edice-jiná formaMetodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe ; 8/1994
Všeobecná pozn.Bibliogr. s. 38-40
Všeobecná pozn.Rozmn
Pozn.k vydavateliVydavatel: Min. zeměd. ČR
Předm.-volně tvoř. hovězí maso
Žánr/formametodické příručky
VZ-KorporaceMin. zeměd. ČR
VZ-Edice-Unif.náz. Metodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe
Sigla,sign.vlastn.OLA001 592.962
Předmět.heslaMaso hovězí výroba jakost zvyšování metodiky
Počet exemplářů1