Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056644
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000566xx / 000056644.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | (brož) : 25.00 |
Číslo oficiál.publ. | 0231-9470 |
080 | 636.08 |
080 | 637.5 |
080 | 637.514'62:636.084.52 |
Všeob.údaje zprac. | Franc, Čestmír |
24510 | Zásady produkce kvalitního hovězího masa s garantovanými vlastnostmi : (Metodika) |
260 | Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 |
Obecné poznámky | 40 s |
4901 | Metodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe ; 8/1994 |
Unifikovaný název | Bibliogr. s. 38-40 |
Unifikovaný název | Rozmn |
550 | Vydavatel: Min. zeměd. ČR |
6530 | hovězí maso |
655 7 | metodické příručky |
Korpor.,akce-prim.o | Min. zeměd. ČR |
PObecAnt | Metodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 592.962 |
Předmět.hesla-řež. | Maso hovězí výroba jakost zvyšování metodiky |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.