Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056644

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000566xx / 000056644.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.(brož) : 25.00
Číslo oficiál.publ.0231-9470
080 636.08
080 637.5
080 637.514'62:636.084.52
Všeob.údaje zprac.Franc, Čestmír
24510Zásady produkce kvalitního hovězího masa s garantovanými vlastnostmi : (Metodika)
260 Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994
Obecné poznámky40 s
4901 Metodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe ; 8/1994
Unifikovaný názevBibliogr. s. 38-40
Unifikovaný názevRozmn
550 Vydavatel: Min. zeměd. ČR
6530 hovězí maso
655 7metodické příručky
Korpor.,akce-prim.oMin. zeměd. ČR
PObecAntMetodiky pro zavádění výsledků výzk. do zeměd. praxe
Sigla,sign.vlastn.OLA001 592.962
Předmět.hesla-řež.Maso hovězí výroba jakost zvyšování metodiky
EXE 1