Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056647
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000566xx / 000056647.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | (brož) : 35.00 |
ISSN | 0862-3562 |
MDT | 636.08 |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.514'64:636.084.52 |
HZ-Osobní jméno | Kodeš, Alois, 1945- |
Názvové údaje | Využití nutričních faktorů ke zlevnění výroby vepřového masa : (Stud. zpráva) |
Nakladatel.údaje | Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 |
Údaje fyz.popisu | 44 s |
Edice-jiná forma | Studijní inform. ÚZPI. Živočišná výroba |
Všeobecná pozn. | Bibliogr. s. 40-44 |
Všeobecná pozn. | Rozmn |
Předm.-volně tvoř. | vepřové maso |
Žánr/forma | studie |
VZ-Edice-Unif.náz. | Studijní inform. ÚZPI. Živočišná výroba |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 592.959 |
Předmět.hesla | Maso vepřové výroba efektivnost studie |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.