Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056647

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000566xx / 000056647.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN(brož) : 35.00
ISSN0862-3562
MDT636.08
MDT637.5
MDT637.514'64:636.084.52
HZ-Osobní jménoKodeš, Alois, 1945-
Názvové údajeVyužití nutričních faktorů ke zlevnění výroby vepřového masa : (Stud. zpráva)
Nakladatel.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994
Údaje fyz.popisu44 s
Edice-jiná formaStudijní inform. ÚZPI. Živočišná výroba
Všeobecná pozn.Bibliogr. s. 40-44
Všeobecná pozn.Rozmn
Předm.-volně tvoř. vepřové maso
Žánr/formastudie
VZ-Edice-Unif.náz. Studijní inform. ÚZPI. Živočišná výroba
Sigla,sign.vlastn.OLA001 592.959
Předmět.heslaMaso vepřové výroba efektivnost studie
Počet exemplářů1