Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000056912
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00005xxxx / 0000569xx / 000056912.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 3-19-001501-5 (brož) : bc |
MDT | 641/642 |
MDT | 803.0 |
MDT | 803.0:641/642 |
HZ-Osobní jméno | Eppert, Franz, 1934- |
Názvové údaje | Deutsch im Küche + Restaurant : Eine Einführung in die Fachsprache der Gastronomie |
Údaje o vydání | 1. Aufl |
Nakladatel.údaje | Ismaning : Max Hueber, 1994 |
Údaje fyz.popisu | 112 s |
Předm.-volně tvoř. | gastronomie jídla kuchařství němčina |
Žánr/forma | učebnice |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-002.846 |
Předmět.hesla | Němčina kuchařství učebnice |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.