Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000060866
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00006xxxx / 0000608xx / 000060866.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 1-85166-261-8 (váz) : bc |
MDT | 641.1 |
MDT | 641/642 |
Názvové údaje | Food Preservation by Moisture Control / Ed. by C. C. Seow |
Nakladatel.údaje | London : Elsevier Applied Science, 1988 |
Údaje fyz.popisu | 14, 277 s |
Všeobecná pozn. | Bibliogr. na konci kapitol |
Všeobecná pozn. | Rozmn |
Předm.-volně tvoř. | konzervace potraviny skladování sušení vlhkost |
VZ-Osobní jm. | Seow, C. C. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 776.012 |
Předmět.hesla | Potraviny skladování vlhkost |
Předmět.hesla | Potraviny sušení |
Předmět.hesla | Potraviny vlhko kontrola |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.