Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000063457

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00006xxxx / 0000634xx / 000063457.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN(brož) : bc
ISSN0867-1427
MDT636.08
MDT636.3
HZ-Osobní jménoZawadzki, Wojciech
Názvové údajeWpływ wybranych niekonwencjonalnych dodatków do paszy na przebieg procesów fermentacyjnych w żwaczu owiec
Nakladatel.údajeWrocław : Akademia Rolniczna, 1993
Údaje fyz.popisu76 s
Edice-jiná formaRozprawa Habilitacyjna ; Nr. 112
Edice-jiná formaZeszyty Nauk. Akad. Rolniczej we Wrocławiu
Všeobecná pozn.Bibliogr. s. 69-75. - Angl. souhrn
Pozn.k vydavateliVydavatel: Katedra Fizjologii Zwierząt
Předm.-volně tvoř. chov fermentace krmiva ovce přežvykování
VZ-KorporaceAkademia Rolniczna we Wrocławiu. Katedra Fizjologii Zwierząt
VZ-Edice-Unif.náz. Rozprawa Habilitacyjna
VZ-Edice-Unif.náz. Zeszyty Nauk. Akad. Rolniczej we Wrocławiu
Sigla,sign.vlastn.OLA001 777.086
Předmět.heslaOvce krmiva přísady přežvykování fermentace vlivy
Počet exemplářů1