Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000099444

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00009xxxx / 0000994xx / 000099444.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-86153-82-7 (brož) : 35.00
MDT636.08
MDT637.5
HZ-Osobní jménoŠimek, Miroslav
Názvové údajeProdukce kvalitního vepřového masa s vysokou nutriční hodnotou / ...[et. al.]
Nakladatel.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998
Údaje fyz.popisu24 s
Edice-jiná formaMetodiky pro zemědělskou praxi ; 5/1998
Všeobecná pozn.Angl. souhrn
Předm.-volně tvoř. jakost vepřové maso výroba výživné hodnoty
Žánr/formametodické příručky
VZ-Edice-Unif.náz. Metodiky pro zemědělskou praxi
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-104.560
Předmět.heslaMaso vepřové výroba jakost
Počet exemplářů1