Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000313663
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00031xxxx / 0003136xx / 000313663.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | (Brož.) : Kčs 5,00 |
MDT | 641.5(437)(083.12) |
HZ-Osobní jméno | Nestával, Antonín, 1922-1985 |
Názvové údaje | Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková |
Údaje o vydání | 3. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Merkur, 1970 (ST 1) |
Údaje fyz.popisu | 54 s. : il. ; 8° |
Všeobecná pozn. | 15000 výt. |
Resumé | Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. |
VZ-Osobní jm. | Havlíková, Jaroslava |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 444.756/ 3.vyd. |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.