Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000313663

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00031xxxx / 0003136xx / 000313663.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN(Brož.) : Kčs 5,00
MDT641.5(437)(083.12)
HZ-Osobní jménoNestával, Antonín, 1922-1985
Názvové údajeSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková
Údaje o vydání3. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Merkur, 1970 (ST 1)
Údaje fyz.popisu54 s. : il. ; 8°
Všeobecná pozn.15000 výt.
ResuméPříručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.
VZ-Osobní jm.Havlíková, Jaroslava
Sigla,sign.vlastn.OLA001 444.756/ 3.vyd.
Počet exemplářů1