Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000316270

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00031xxxx / 0003162xx / 000316270.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISSN1212-0308 1210-406X
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT663.916
MDT613.2
MDT640.4
MDT(051)-027.561
Zkrácený názevMinutka (Praha)
Klíčový názevMinutka (Praha)
Názvové údajeMinutka : odborný časopis pro kuchaře a cukráře
Nakladatel.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 1996-2008
Údaje fyz.popisu13 sv. ; 29-30 cm
Souč.periodicita4x ročně
Číslování[Roč. 1], č. 1 (1996)-roč. 16, č. 4 (2008)
Všeobecná pozn.Chybné ISSN 1210-406X patří časopisu: Food Service
Všeobecná pozn.Od r. 2009 je součástí časopisu Food Service
Všeobecná pozn.Podnázev od r. 2005: časopis pro moderní gastronomy
Všeobecná pozn.Od r. 1998 podnázev: čtvrtletník
Všeobecná pozn.Podnázev v tiráži od r. 2004: oficiální časopis Asociace kuchařů a cukrářů ČR (od r. 2005 též na titulní stránce)
Všeobecná pozn.Podnázev v tiráži od r. 2002: odborný časopis pro kuchaře
Všeobecná pozn.Podnázev v tiráži od r. 2002 do r. 2003: speciál časopisu Food-Service
Všeobecná pozn.Podnázev v tiráži od r. 2002 do r. 2003: oficiální partner Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Všeobecná pozn.Minutka a Pec je součástí předplatného časopisu Food-Service
ResuméČasopis poskytuje informace o nových technologiích ve velkokuchyních, reportáže a rady z oboru, informace o akcích Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témacukrářství
Předm.-Věc.témahygiena výživy
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témaveřejné stravování
Předm.-Věc.témaveřejné stravování pp
Předm.-Věc.témahygiena výživy zd
Žánr/formaodborné časopisy
Násled.záhlaví Food Service 1210-406X
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 861.640 1996-2008
Počet exemplářů10 3