Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000331572
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00033xxxx / 0003315xx / 000331572.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
MDT | 663.1:577.154 |
Názvové údaje | Studies on Bakers's Yeast. 2, The Changes in the Water Content of Yeast on Storage |
Varianta názvu | The Changes in the Water Content of Yeast on Storage |
Nakladatel.údaje | Åbo : Akademia, 1965 |
Edice-jiná forma | Acta Acad. Aboensis. Ser. B. Mathem. et phys. ; Vol. 24 |
Pozn.o bibliogr. | Bibliogr. na konci kn. v 1. a 2. dílu |
VZ-Edice-Unif.náz. | Acta Acad. Aboensis. Ser. B. Mathem. et phys. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 401.511 |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.