Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000428504
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00042xxxx / 0004285xx / 000428504.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7234-115-4 (váz.) |
Kód jazyka | cze und |
MDT | 641/642(450) |
Názvové údaje | To nejlepší z italské kuchyně : praktický průvodce italskou gastronomií, který obsahuje více než 100 lákavých receptů / odpovědný redaktor Linda Fraserová |
Nakladatel.údaje | Čestlice : Rebo Productions, 1999 |
Údaje fyz.popisu | 256 s. : barev. il. |
Předm.-volně tvoř. | kuchařství |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
VZ-Osobní jm. | Fraser, Linda |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 837.553 |
Předmět.hesla | Kuchařství italské předpisy |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.