Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000430960

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00043xxxx / 0004309xx / 000430960.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-902553-3-7 (váz.)
Kód jazykacze mul
MDT641/642
MDT81'373.7
HZ-Osobní jménoHrabec, Martin
Názvové údajeSlovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000
Údaje fyz.popisu127 s.
Edice-jiná formaFood Service
Předm.-volně tvoř. němčina
Žánr/formaterminologické slovníky
VZ-Osobní jm.Smetana, Karel
VZ-Edice-Unif.náz. Food Service
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-112.678
Předmět.heslaKuchařství názvosloví česko-anglicko-francouzsko-německé
Fakturace seriály1