Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000430960
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00043xxxx / 0004309xx / 000430960.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-902553-3-7 (váz.) |
Kód jazyka | cze mul |
MDT | 641/642 |
MDT | 81'373.7 |
HZ-Osobní jméno | Hrabec, Martin |
Názvové údaje | Slovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000 |
Údaje fyz.popisu | 127 s. |
Edice-jiná forma | Food Service |
Předm.-volně tvoř. | němčina |
Žánr/forma | terminologické slovníky |
VZ-Osobní jm. | Smetana, Karel |
VZ-Edice-Unif.náz. | Food Service |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-112.678 |
Předmět.hesla | Kuchařství názvosloví česko-anglicko-francouzsko-německé |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.