Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000447096

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00044xxxx / 0004470xx / 000447096.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-7271-004-4 (brož.)
080 664
24500Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.]
250 Vyd. 1.
260 Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000
Obecné poznámky96 s. : tab.
4901 Potravinářství
6530 rizika
655 7metodické příručky
655 4odborné publikace
Osobní jm.-primár.oVoldřich, Michal, 1962-2013
PObecAntPotravinářství
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-113.303
Předmět.hesla-řež.Potraviny konzervování rizika bod kritický
EXE 1