Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000447096
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00044xxxx / 0004470xx / 000447096.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7271-004-4 (brož.) |
080 | 664 |
24500 | Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.] |
250 | Vyd. 1. |
260 | Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000 |
Obecné poznámky | 96 s. : tab. |
4901 | Potravinářství |
6530 | rizika |
655 7 | metodické příručky |
655 4 | odborné publikace |
Osobní jm.-primár.o | Voldřich, Michal, 1962-2013 |
PObecAnt | Potravinářství |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-113.303 |
Předmět.hesla-řež. | Potraviny konzervování rizika bod kritický |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.