Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000466372
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00046xxxx / 0004663xx / 000466372.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664.62(083.1) |
Názvové údaje | Základní technologické postupy pekárenských výrobků : směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol / zprac. kol. ; Předml.: Alois Kouba |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu, 1963 (SČT 120) |
Údaje fyz.popisu | 99 s. : il. |
Edice-jiná forma | Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. ; Čís. 168 |
5281 | Pro vnitř. potř. |
Všeobecná pozn. | 1050 výt. |
Předm.-Věc.téma | pekařské výrobky |
Předm.-Věc.téma | pekařský průmysl |
Předm.-Věc.téma | technologie |
Předm.-Věc.téma | pekárny |
Předm.-Věc.téma | pečivo |
Předm.-Věc.téma | výroba |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 389.374 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.