Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000466372

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00046xxxx / 0004663xx / 000466372.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664.62(083.1)
Názvové údajeZákladní technologické postupy pekárenských výrobků : směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol / zprac. kol. ; Předml.: Alois Kouba
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu, 1963 (SČT 120)
Údaje fyz.popisu99 s. : il.
Edice-jiná formaŘada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. ; Čís. 168
5281 Pro vnitř. potř.
Všeobecná pozn.1050 výt.
Předm.-Věc.témapekařské výrobky
Předm.-Věc.témapekařský průmysl
Předm.-Věc.tématechnologie
Předm.-Věc.témapekárny
Předm.-Věc.témapečivo
Předm.-Věc.témavýroba
VZ-Edice-Unif.náz. Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům.
Sigla,sign.vlastn.OLA001 389.374
Počet exemplářů1