Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000492831

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00049xxxx / 0004928xx / 000492831.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo oficiál.publ.1210-406X
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 050
080 640
080 641/642
Nakladatelské údajeFood Serv. (Praha)
222 0Food Service (Praha)
24500Food Service : odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování
260 Praha : České odborné nakladatelství, 1991-2011
2603 1996-2011 Praha : České a slovenské odborné nakladatelství
Obecné poznámky^^^sv. ; 30 cm
P.k vazbě a dostup.1x měsíčně 2000-2011
P.k ext.rej.,abstr.10x ročně 1996-1999
P.k ext.rej.,abstr.11x ročně 1994-1995
P.k ext.rej.,abstr.Periodicita neznámá 1992-1993
P.k ext.rej.,abstr.4x ročně 1991
3620 Roč. 1, č. 1 (1991)-roč. 21, č. 9 (2011)
Unifikovaný názevOd roku 1996 podnázev: gastronomie, hotelnictví, společné stravování
Unifikovaný názevOd roku 1999 podnázev: časopis moderní gastronomie
Unifikovaný názevOd roku 2000 podnázev: gastronomie, hotelnictví, účelové stravování
Unifikovaný názevOd roč. 15(2005) č. 1. podnázev: magazín pro management gastronomie a hotelnictví
Unifikovaný názevMinutka a Pec byly součástí předplatného časopisu Food-Service
Předcházej.názevOdborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování.
6530 gastronomie hotelnictví moderní stravování společné stravování
7700 Minutka : odborný časopis pro kuchaře a cukráře 1212-0308
7700 Pec - pro pekaře a cukráře
78005Minutka : odborný časopis pro kuchaře a cukráře 1212-0308
78501Gastro report & minutka : magazín profesionální gastronomie : oficiální časopis Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
78504Food service Europe & Middle East
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 856.958 1991-2011 1-21
EXE 17 4