Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000502157
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00050xxxx / 0005021xx / 000502157.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7080-400-9 (brož.) |
072 7 | 664 Potravinářský průmysl |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 547.454 |
080 | 66 |
080 | 663/664:54 |
080 | (075.8) |
Všeob.údaje zprac. | Kadlec, Pavel |
24510 | Technologie sacharidů / Pavel Kadlec a kolektiv |
250 | Vyd. 1. |
260 | Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2000 |
Obecné poznámky | 138 s. : il., tab. |
550 | Vydavatel: Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
65007 | sacharidy |
65007 | chemická technologie |
65007 | potravinářská chemie |
65009 | carbohydrates |
65009 | chemical technology |
65009 | food chemistry |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
Korpor.,akce-prim.o | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 840.404 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.