Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000520336
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005203xx / 000520336.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-213-0716-1 (Česká zemědělská univerzita ; brož.) |
MDT | (075.8) |
MDT | 614.31 |
MDT | 637 |
HZ-Osobní jméno | Sovjak, Richard |
Názvové údaje | Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin / R. Sovjak, H. Reisnerová |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Česká zemědělská univerzita, 2001 |
Údaje fyz.popisu | 192 s. : tab. |
Pozn.k vydavateli | Vydavatel: Agronomická fakulta. Katedra veterinárních disciplín |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | živočišné produkty |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
VZ-Osobní jm. | Reisnerová, Hana, 1947- |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra veterinárních disciplín |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-120.887 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.