Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000522006
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005220xx / 000522006.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7040-490-6 (brož.) |
080 | (075.8) |
080 | 637 |
080 | 637.5+664.91/.95 |
080 | 663/664-021.465 |
Všeob.údaje zprac. | Pipek, Petr, 1952- |
24510 | Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část 3, Hodnocení a zpracovaní masa, drůbeže, vajec a ryb / Petr Pipek, Dana Jirotková |
24630 | Hodnocení a zpracovaní masa, drůbeže, vajec a ryb |
250 | 1. vyd. |
260 | České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2001 |
Obecné poznámky | 136 s. : il., tab. |
550 | Vydavatel: Zemědělská fakulta |
65007 | kvalita potravin |
65007 | masný průmysl |
65007 | živočišné produkty |
655 7 | učebnice vysokých škol |
Osobní jm.-primár.o | Jirotková, Dana |
Korpor.,akce-prim.o | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 833.308/ 3 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.