Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000522006

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005220xx / 000522006.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-7040-490-6 (brož.)
080 (075.8)
080 637
080 637.5+664.91/.95
080 663/664-021.465
Všeob.údaje zprac.Pipek, Petr, 1952-
24510Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část 3, Hodnocení a zpracovaní masa, drůbeže, vajec a ryb / Petr Pipek, Dana Jirotková
24630Hodnocení a zpracovaní masa, drůbeže, vajec a ryb
250 1. vyd.
260 České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2001
Obecné poznámky136 s. : il., tab.
550 Vydavatel: Zemědělská fakulta
65007kvalita potravin
65007masný průmysl
65007živočišné produkty
655 7učebnice vysokých škol
Osobní jm.-primár.oJirotková, Dana
Korpor.,akce-prim.oJihočeská univerzita. Zemědělská fakulta
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 833.308/ 3
EXE 1