Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000526690
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005266xx / 000526690.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-902553-5-3 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | (035) |
080 | 614.31 |
080 | 640.4 |
Všeob.údaje zprac. | Číhalová, Jarmila, 1961- |
24510 | Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová |
250 | Vyd. 1. |
260 | Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001 |
Obecné poznámky | 70 s. : barev. il. |
4901 | Food Service |
65007 | hygiena potravin |
65007 | veřejné stravování |
655 7 | příručky |
Osobní jm.-primár.o | Jechová, Marie |
PObecAnt | Food Service |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 841.308 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.