Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000526690

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005266xx / 000526690.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-902553-5-3 (brož.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT(035)
MDT614.31
MDT640.4
HZ-Osobní jménoČíhalová, Jarmila, 1961-
Názvové údajeHygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001
Údaje fyz.popisu70 s. : barev. il.
Edice-jiná formaFood Service
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témaveřejné stravování
Žánr/formapříručky
VZ-Osobní jm.Jechová, Marie
VZ-Edice-Unif.náz. Food Service
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 841.308
Počet exemplářů1