Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000526690

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00052xxxx / 0005266xx / 000526690.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-902553-5-3 (brož.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 (035)
080 614.31
080 640.4
Všeob.údaje zprac.Číhalová, Jarmila, 1961-
24510Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová
250 Vyd. 1.
260 Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001
Obecné poznámky70 s. : barev. il.
4901 Food Service
65007hygiena potravin
65007veřejné stravování
655 7příručky
Osobní jm.-primár.oJechová, Marie
PObecAntFood Service
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 841.308
EXE 1