Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000575295
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00057xxxx / 0005752xx / 000575295.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7168-804-5 (brož.) : Kč 99,00 |
MDT | (075.3) |
MDT | (083.131) |
MDT | 613.2 |
MDT | 641.827 |
MDT | 641.887 |
MDT | 641/642 |
HZ-Osobní jméno | Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
Názvové údaje | Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-čísník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal |
Údaje o vydání | 2., upr. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Fortuna, 2002 |
Údaje fyz.popisu | 85 s., obr. příl. : il. |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | omáčky |
Předm.-Věc.téma | polévky |
Předm.-Věc.téma | racionální výživa |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | učebnice středních škol |
VZ-Osobní jm. | Otoupal, Pavel, 1935- |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 842.851 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.