Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000583700

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00058xxxx / 0005837xx / 000583700.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód jazykaeng cze
Kód geogr.oblastie-xr--- e-xr-li
Kód předm.kateg.621 Strojírenství
MDT621
MDT378.6:62
MDT001.81/.87
MDT016
MDT(437.316)
MDT(058)
HZ-Jméno korpor.Technická univerzita v Liberci. Strojní fakulta
Unifik.názevRočenka (Technická univerzita v Liberci. Strojní fakulta). Anglicky
Názvové údajeResearch activity report .../ Technical University of Liberec, Faculty of Mechanical Engineering
Varianta názvuTechnical University of Liberec, Faculty of Mechanical Engineering - research activity report
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeV Liberci : Technická univerzita, [2000?]-
Údaje fyz.popisu^^^sv. ; 21 cm
Souč.periodicitaRočenka
Všeobecná pozn.Jednotlivé sv. mají ISBN
Všeobecná pozn.Přeloženo z češtiny
Všeobecná pozn.Součástí názvu je označení běžného roku
Všeobecná pozn.Popsáno podle: 2000 (vyd. 2001)
Předm.-KorporaceTechnická univerzita v Liberci. Strojní fakulta
Předm.-Věc.témastrojírenství
Předm.-Věc.témavysoké technické školy Česko
Předm.-Věc.témavědecké práce
Předm.-angl.machinery Czechia
Předm.-angl.technical universities Czechia
Předm.-angl.scientific reports
Předm.-Geograf.jm.Liberec (Česko)
Předm.-Geograf.jm.Liberec (Czechia)
Žánr/formaročenky
Žánr/formaodborné bibliografie
Žánr/formayearbooks
Žánr/formasubject bibliography
ISBN-pom.údaje1. vyd. 2001 80-7083-591-5 20020726
ISBN-pom.údaje1. vyd. 2002 80-7083-737-3 20030908
ISBN-pom.údaje1. vyd. 2004 80-7083-947-3 20070313
ISBN-pom.údaje1. vyd. 2005 80-7372-094-9 20061101
ISBN-pom.údaje80-7083-479-X (2000 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7083-591-5 (2001 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7083-737-3 (2002 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7083-852-3 (2003 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7083-947-3 (2004 : brož.)
ISBN-pom.údaje80-7372-094-9 (2005 : brož.)
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-120.468 2000-2005- n
Původní IČ-ČNBvkol000583700
Fakturace seriály8