Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000588346

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00058xxxx / 0005883xx / 000588346.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-902553-7-X (brož.)
MDT(035)
MDT579.67
MDT614.31
MDT664.8/.9
Názvové údajeSystém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / [Michal Voldřich ... et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002
Údaje fyz.popisu102 s. : il. (některé barev.) + 1 CD-ROM
Edice-jiná formaFood Service
Předm.-Věc.témakontrola potravin
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Žánr/formapříručky
VZ-Osobní jm.Voldřich, Michal, 1962-2013
VZ-Edice-Unif.náz. Food Service
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 843.266
Počet exemplářů1