Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000588346
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00058xxxx / 0005883xx / 000588346.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-902553-7-X (brož.) |
MDT | (035) |
MDT | 579.67 |
MDT | 614.31 |
MDT | 664.8/.9 |
Názvové údaje | Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / [Michal Voldřich ... et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 |
Údaje fyz.popisu | 102 s. : il. (některé barev.) + 1 CD-ROM |
Edice-jiná forma | Food Service |
Předm.-Věc.téma | kontrola potravin |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Žánr/forma | příručky |
VZ-Osobní jm. | Voldřich, Michal, 1962-2013 |
VZ-Edice-Unif.náz. | Food Service |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 843.266 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.