Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000603877

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00060xxxx / 0006038xx / 000603877.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7305-428-0 (brož.)
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.613 Hygiena. Lidské zdraví
MDT(075.8)
MDT(094.5)
MDT(437.3)
MDT613
MDT613.28
MDT637
Názvové údajePodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002
Údaje fyz.popisu141 s. ; 30 cm
Všeobecná pozn.250 výt.
Pozn.k vydavateliVydavatel: Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témapotraviny živočišného původu Česko
Předm.-Věc.témazpracování zemědělských produktů
Předm.-Věc.témaživočišné produkty hygienické aspekty
Žánr/formaprávní předpisy
Žánr/formaučebnice vysokých škol
VZ-Osobní jm.Matyáš, Zdeněk, 1923-2002
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 843.638
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm