Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000603877
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00060xxxx / 0006038xx / 000603877.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7305-428-0 (brož.) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 613 Hygiena. Lidské zdraví |
MDT | (075.8) |
MDT | (094.5) |
MDT | (437.3) |
MDT | 613 |
MDT | 613.28 |
MDT | 637 |
Názvové údaje | Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 |
Údaje fyz.popisu | 141 s. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | 250 výt. |
Pozn.k vydavateli | Vydavatel: Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | potraviny živočišného původu Česko |
Předm.-Věc.téma | zpracování zemědělských produktů |
Předm.-Věc.téma | živočišné produkty hygienické aspekty |
Žánr/forma | právní předpisy |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
VZ-Osobní jm. | Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 843.638 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.