Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000609911
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00060xxxx / 0006099xx / 000609911.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
MDT | 664.12(075)(024) |
HZ-Osobní jméno | Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 |
Názvové údaje | Výroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider |
Varianta názvu | Řepa a těžení šťávy |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1964 (Mír 3) |
Údaje fyz.popisu | 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8° |
Edice-jiná forma | Knižnice potravináře |
Edice-jiná forma | Řada potrav. lit. |
Všeobecná pozn. | 1112 výt. |
Všeobecná pozn. | Obálka: Ignác Janík |
Všeobecná pozn. | Přehl. doporučené lit. |
Všeobecná pozn. | S fot. a obr. v textu |
Resumé | Knížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii. |
VZ-Edice-Unif.náz. | Knižnice potravináře |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potrav. lit. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 392.733/ 1 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.