Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000609911

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00060xxxx / 0006099xx / 000609911.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

MDT664.12(075)(024)
HZ-Osobní jménoBretschneider, Rudolf, 1913-1985
Názvové údajeVýroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider
Varianta názvuŘepa a těžení šťávy
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1964 (Mír 3)
Údaje fyz.popisu150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
Edice-jiná formaKnižnice potravináře
Edice-jiná formaŘada potrav. lit.
Všeobecná pozn.1112 výt.
Všeobecná pozn.Obálka: Ignác Janík
Všeobecná pozn.Přehl. doporučené lit.
Všeobecná pozn.S fot. a obr. v textu
ResuméKnížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii.
VZ-Edice-Unif.náz. Knižnice potravináře
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potrav. lit.
Sigla,sign.vlastn.OLA001 392.733/ 1
Počet exemplářů1