Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000624015
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00062xxxx / 0006240xx / 000624015.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
MDT | 641.5(083.12) |
Názvové údaje | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně / Autor: kol. ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.] |
Údaje o vydání | 13. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Avicenum, 1975 (Svoboda) |
Údaje fyz.popisu | 260, [2] s. : [64] s. fot. a barev. fot. příl. ; 4° |
Všeobecná pozn. | 60000 výt. |
Všeobecná pozn. | Věcné rejstříky |
Všeobecná pozn. | Vysvětl. k barev. fot. příl. |
Všeobecná pozn. | Obálka a vazba: Josef Týfa |
VZ-Osobní jm. | Břízová, Joza, 1905-1983 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 322.242 odepsáno |
Počet exemplářů | 0 |
Odepsáno | Titul již není ve fondu knihovny!!! |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.