Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000624015

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00062xxxx / 0006240xx / 000624015.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

MDT641.5(083.12)
Názvové údajeVaříme zdravě, chutně a hospodárně / Autor: kol. ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.]
Údaje o vydání13. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Avicenum, 1975 (Svoboda)
Údaje fyz.popisu260, [2] s. : [64] s. fot. a barev. fot. příl. ; 4°
Všeobecná pozn.60000 výt.
Všeobecná pozn.Věcné rejstříky
Všeobecná pozn.Vysvětl. k barev. fot. příl.
Všeobecná pozn.Obálka a vazba: Josef Týfa
VZ-Osobní jm.Břízová, Joza, 1905-1983
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 322.242 odepsáno
Počet exemplářů0
OdepsánoTitul již není ve fondu knihovny!!!