Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000638324

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00063xxxx / 0006383xx / 000638324.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-213-0974-1 (brož.)
Kód geogr.oblastie-xr---
MDT(075.8)
MDT(094.5)
MDT(437.3)
MDT613.2
MDT614
MDT614.31
MDT663/664
HZ-Osobní jménoSovjak, Richard
Názvové údajeHygiena a zdravotní nezávadnost potravin II / Richard Sovják, Hana Reisnerová, Radka Matějíčková
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeV Praze : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta, Katedra veterinárních disciplín, 2002
Údaje fyz.popisu242 s. : il. ; 21 cm
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.k uživ.urč.Pro studenty AF
Předm.-Věc.témahygiena potravin Česko
Předm.-Věc.témapotraviny zdravotní aspekty
Žánr/formaprávní předpisy
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formazákony
VZ-Osobní jm.Matějíčková, Radka
VZ-Osobní jm.Reisnerová, Hana, 1947-
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-137.538
Fakturace seriály1