Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000712066

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00071xxxx / 0007120xx / 000712066.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7168-863-0 (brož.) : Kč 119,00
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT(075.3)
MDT(083.12)
MDT641.55
MDT641/642
Názvové údajeTechnologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.]
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Fortuna, 2003
Údaje fyz.popisu135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Na hřbetě podnázev: Učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-Věc.témakuchařství
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formaučebnice středních škol
VZ-Osobní jm.Sedláčková, Hana, 1925-2020
ISBN-pom.údaje9788071688631 1. vyd. 20040204
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 847.069
Počet exemplářů1