Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000728364

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00072xxxx / 0007283xx / 000728364.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Můžete si přímo objednat elektronickou kopii knihy. Objednejte si elektronickou kopii knihy.

You can order directly your electronic copy of the book. Order your electronic copy of the book.

HZ-Osobní jménoStock, Christian
Názvové údajeChristiani Stockii Claris Linguae Sanctae Aditum aperiens vocum radices juxta ordinem alphabeticum exhibens, quae deperditae visae sunt ex lingua Chaldaica, Syriaca, Samaritana, Arabica et Aethiopica restituens, Vocum significationes tum generales... exhibens , tam Tironum, quam homilecites et exegeseos cultorum studiis aprime inserviens ac subinde concordantiarum vicem supplens, cum indice vocum cui accedit Breve Dictionarium Chaldaeo-Rabbinicum
Nakladatel.údajeIenae : Apud Joh. Felicem Bielckium, 1717
Údaje fyz.popisu[12], 1348, [46], 160 s., 1 obr.
Všeobecná pozn.Vazba soudobá, pergamen, na hřbetu starý rukopis: clavis linguae sanc.../dále nečitelno/. Hrbet částečně odtržen. Tisk černý, latinka a hebrejské písmo, německá slova švabachem. Text tištěn per extensum. Stránky v obou oddílech číslovány vpravo nahoře, každá nadepsána dvěma prvými hebrejskými písmeny uváděných slov. Na stránce 42 ř. Na počátku dedikace a předmluvy 6 ř. dřevoryt. iniciálky. Dřevorytové ornamenty na počátku a konci obou slovníkových částí, rovněž na tit. listu. Proti němu mědirytinový portrét autora.
*Pozn.o hist.vlast.Původní majitel: Rochner. Jeho jméno starým rukopisem vepsáno na vnitř. stranu přední desky, na předsádku a tit. list. Později v majetku: B. Z. V. Deutsches Schulmuseum. Přísluš. razítko na titul. listu. V nové době na titul. list perem připsána perem čísla: 17, 21 a XVIII B. 196.
Sigla,sign.vlastn.OLA001 230.646
Místo původu pub.Jena Německo
Počet exemplářů1