Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000732528

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00073xxxx / 0007325xx / 000732528.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-86257-35-5 (brož.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT(062.534)
MDT637.3
HZ-Jméno akceInternational Dairy Federation Symposium on Cheese - Ripening, Characterisation & Technology (2004 : Praha, Česko)
Názvové údajeIDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation
Varianta názvuInternational Dairy Federation symposium on cheese: ripening, characterisation & technology
Údaje o vydání1st ed.
Nakladatel.údajePraha : Galén, [2004]
Údaje fyz.popisu152 s. : il. ; 30 cm.
Všeobecná pozn.Další podnázev z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témasýry
Předm.-Věc.témavýroba sýrů
Žánr/formasborníky konferencí
VZ-KorporaceMezinárodní mlékárenská federace
ISBN-pom.údaje1st ed. 20040519
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 848.102
Počet exemplářů1