Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000732528
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00073xxxx / 0007325xx / 000732528.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-86257-35-5 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | (062.534) |
MDT | 637.3 |
HZ-Jméno akce | International Dairy Federation Symposium on Cheese - Ripening, Characterisation & Technology (2004 : Praha, Česko) |
Názvové údaje | IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation |
Varianta názvu | International Dairy Federation symposium on cheese: ripening, characterisation & technology |
Údaje o vydání | 1st ed. |
Nakladatel.údaje | Praha : Galén, [2004] |
Údaje fyz.popisu | 152 s. : il. ; 30 cm. |
Všeobecná pozn. | Další podnázev z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | sýry |
Předm.-Věc.téma | výroba sýrů |
Žánr/forma | sborníky konferencí |
VZ-Korporace | Mezinárodní mlékárenská federace |
ISBN-pom.údaje | 1st ed. 20040519 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 848.102 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.