Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000737750

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00073xxxx / 0007377xx / 000737750.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-86261-96-4 (brož.)
Kód jazykacze ger
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.81 Lingvistika. Jazyky
MDT641/642
MDT811.112.2
MDT811.162.3
MDT81'373.46
MDT(038)81
HZ-Osobní jménoVedral, Jiří, 1973-
Názvové údajeNěmecko-český gastronomický slovník / J. Vedral
Nakladatel.údajePraha : JTP, 2002
Údaje fyz.popisu20 s. ; 21 cm.
Předm.-Věc.témaněmčina
Předm.-angl.Cookery
Předm.-angl.German language
Předm.-angl.Czech language
Předm.-Věc.témačeština
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témaoborová terminologie
Žánr/formaterminologické slovníky
Žánr/formadvojjazyčné překladové slovníky
ISBN-pom.údaje9788086261966 [1. vyd.] Publikace nemá tiráž 20040624
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-151.730
Nakladatel-aut.f.Jednota tlumočníků a překladatelů
Fakturace seriály1