Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000737750
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00073xxxx / 0007377xx / 000737750.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-86261-96-4 (brož.) |
Kód jazyka | cze ger |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 81 Lingvistika. Jazyky |
MDT | 641/642 |
MDT | 811.112.2 |
MDT | 811.162.3 |
MDT | 81'373.46 |
MDT | (038)81 |
HZ-Osobní jméno | Vedral, Jiří, 1973- |
Názvové údaje | Německo-český gastronomický slovník / J. Vedral |
Nakladatel.údaje | Praha : JTP, 2002 |
Údaje fyz.popisu | 20 s. ; 21 cm. |
Předm.-Věc.téma | němčina |
Předm.-angl. | Cookery |
Předm.-angl. | German language |
Předm.-angl. | Czech language |
Předm.-Věc.téma | čeština |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | oborová terminologie |
Žánr/forma | terminologické slovníky |
Žánr/forma | dvojjazyčné překladové slovníky |
ISBN-pom.údaje | 9788086261966 [1. vyd.] Publikace nemá tiráž 20040624 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-151.730 |
Nakladatel-aut.f. | Jednota tlumočníků a překladatelů |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.