Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000743894
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00074xxxx / 0007438xx / 000743894.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-903401-0-5 (brož.) : Kč 483,00 |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 614 Veřejné zdraví a hygiena |
MDT | 614.31 |
MDT | 351.773 |
MDT | 640.4/.5 |
MDT | (437.3) |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Voldřich, Michal, 1962-2013 |
Názvové údaje | Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů |
Varianta názvu | HACCP |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 |
Údaje fyz.popisu | 183 s. : barev. il. ; 30 cm |
Edice-jiná forma | Food Service |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | kontrola potravin Česko |
Předm.-Věc.téma | společné stravování |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food quality control Czechia |
Předm.-angl. | food services |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | právní předpisy |
Žánr/forma | handbooks, manuals, etc. |
Žánr/forma | legal regulations |
VZ-Osobní jm. | Jechová, Marie, 1946- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Food Service |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20040916 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 848.639 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.