Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000743894

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00074xxxx / 0007438xx / 000743894.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-903401-0-5 (brož.) : Kč 483,00
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT614.31
MDT351.773
MDT640.4/.5
MDT(437.3)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoVoldřich, Michal, 1962-2013
Názvové údajeBezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
Varianta názvuHACCP
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Údaje fyz.popisu183 s. : barev. il. ; 30 cm
Edice-jiná formaFood Service
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakontrola potravin Česko
Předm.-Věc.témaspolečné stravování
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food quality control Czechia
Předm.-angl.food services
Žánr/formapříručky
Žánr/formaprávní předpisy
Žánr/formahandbooks, manuals, etc.
Žánr/formalegal regulations
VZ-Osobní jm.Jechová, Marie, 1946-
VZ-Edice-Unif.náz. Food Service
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20040916
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 848.639
Počet exemplářů1