Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000747894

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00074xxxx / 0007478xx / 000747894.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-86605-03-5 (brož.)
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT614.31
MDT351.773
MDT640.4/.5
MDT(437.3)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoHavelková, Ivana
Názvové údajePraktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček
Varianta názvuHACCP - metodický postup
Varianta názvuZavedení systému HACCP - metodický postup
Nakladatel.údajePraha : HASAP Gastro Consulting, [2004]
Údaje fyz.popisu[16] s. ; 30 cm + 2 CD-ROMy
Všeobecná pozn.Název z obálky
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakontrola potravin Česko
Předm.-Věc.témaspolečné stravování
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food quality control Czechia
Předm.-angl.food services
Žánr/formapříručky
Žánr/formaprávní předpisy
Žánr/formahandbooks, manuals, etc.
Žánr/formalegal regulations
VZ-Osobní jm.Mahdiová, Zdeňka
VZ-Osobní jm.Žáček, Miloš
ISBN-pom.údaje9788086605036 [1. vyd.] 20040916
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 848.864
Počet exemplářů1