Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000751293

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00075xxxx / 0007512xx / 000751293.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7157-804-5 (brož.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT637.03
MDT639.21/.22
MDT663/664-021.465
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoIngr, Ivo, 1936-
Názvové údajeJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004
Údaje fyz.popisu102 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.100 výt.
Všeobecná pozn.Dot. 2005
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro posluchače AF
Předm.-Věc.témazpracování živočišných produktů
Předm.-Věc.témaryby
Předm.-Věc.témarybářství
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Sigla,sign.vlastn.OLA001 S II 849.228
Počet exemplářů2
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm