Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000751293
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00075xxxx / 0007512xx / 000751293.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7157-804-5 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 637.03 |
MDT | 639.21/.22 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Ingr, Ivo, 1936- |
Názvové údaje | Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 |
Údaje fyz.popisu | 102 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Všeobecná pozn. | Dot. 2005 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro posluchače AF |
Předm.-Věc.téma | zpracování živočišných produktů |
Předm.-Věc.téma | ryby |
Předm.-Věc.téma | rybářství |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 S II 849.228 |
Počet exemplářů | 2 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.