Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000755411

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00075xxxx / 0007554xx / 000755411.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-902671-7-3 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT634.1/.8
MDT635.1/.8
MDT613.26
MDT663/664-021.465
MDT663/664-026.5
MDT(048.8)
Názvové údajeSelected fruits and vegetables / Zbyněk Mayer ... [et al.]
Údaje o vydání1st ed.
Nakladatel.údajePrague : Food Research Institute : International Institute of Refrigeration, 2004
Údaje fyz.popisu92 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Thermophysical properties of foods
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaovoce
Předm.-Věc.témazelenina
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témafyzikální vlastnosti potravin
Žánr/formastudie
VZ-Osobní jm.Mayer, Zbyněk
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 849.574
Počet exemplářů1