Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000755411
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00075xxxx / 0007554xx / 000755411.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-902671-7-3 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 634.1/.8 |
MDT | 635.1/.8 |
MDT | 613.26 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 663/664-026.5 |
MDT | (048.8) |
Názvové údaje | Selected fruits and vegetables / Zbyněk Mayer ... [et al.] |
Údaje o vydání | 1st ed. |
Nakladatel.údaje | Prague : Food Research Institute : International Institute of Refrigeration, 2004 |
Údaje fyz.popisu | 92 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Thermophysical properties of foods |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | ovoce |
Předm.-Věc.téma | zelenina |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | fyzikální vlastnosti potravin |
Žánr/forma | studie |
VZ-Osobní jm. | Mayer, Zbyněk |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 849.574 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.