Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000757637
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00075xxxx / 0007576xx / 000757637.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-902671-8-1 (brož.) |
Kód jazyka | cze slo |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 614.31 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 663/664 |
MDT | (062.534) |
HZ-Jméno akce | Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin (35. : 2004 : Lísek, Žďár nad Sázavou, Česko) |
Názvové údaje | XXXV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin : 24.-26.5.2004, Skalský Dvůr : sborník příspěvků / ed. Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J. |
Varianta názvu | 35. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin |
Varianta názvu | Třicátépáté symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin |
Varianta názvu | Sborník příspěvků - 35. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin : 24.-26.5.2004, Skalský Dvůr |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Výzkumný ústav potravinářský, 2004 |
Údaje fyz.popisu | v, 499 s. : il. ; 30 cm |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
Pozn.o jazyku | Část. slovenský text |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food |
Žánr/forma | sborníky konferencí |
Žánr/forma | proceedings of conferences |
VZ-Osobní jm. | Holasová, Marie, 1946- |
VZ-Osobní jm. | Fiedlerová, Vlasta |
VZ-Osobní jm. | Špicner, Jindřich, 1947- |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20041215 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 849.817 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.