Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000763792

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00076xxxx / 0007637xx / 000763792.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7157-849-5 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664.8/.9
MDT663/664-021.465
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoIngr, Ivo, 1936-2016
Názvové údajeZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
Údaje o vydáníVyd. 2. nezměn.
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005
Údaje fyz.popisu119 s. : il. ; 29 cm
Všeobecná pozn.120 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro posluchače AF
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Žánr/formaučebnice vysokých škol
VZ-KorporaceMendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-000.525
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm