Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000763792
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00076xxxx / 0007637xx / 000763792.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7157-849-5 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 664.8/.9 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
Názvové údaje | Základy konzervace potravin / Ivo Ingr |
Údaje o vydání | Vyd. 2. nezměn. |
Nakladatel.údaje | V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005 |
Údaje fyz.popisu | 119 s. : il. ; 29 cm |
Všeobecná pozn. | 120 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro posluchače AF |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
VZ-Korporace | Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-000.525 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.