Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000768881
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00076xxxx / 0007688xx / 000768881.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7352-120-2 (brož.) : Kč 299,00 |
0411 | cze eng |
043 | mm----- |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.568 |
080 | (4-12/-14) |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Clark, Jacqueline |
24510 | Středomořská kuchyně : praktická kuchařka krok za krokem / Jacqueline Clark a Joanna Farrow |
250 | České 1. vyd. |
260 | Praha : Svojtka & Co., 2005 |
Obecné poznámky | 256 s. : barev. il. ; 22 cm |
4901 | Ilustrovaná encyklopedie |
Unifikovaný název | Přeloženo z angličtiny |
504 | Obsahuje rejstřík |
65007 | národní jídla Středozemní moře (oblast) |
65009 | national cookery Mediterranean area |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Osobní jm.-primár.o | Farrow, Joanna |
7650 | World cook's mediterranean kitchen |
PObecAnt | Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.) |
Údaj agentury ISBN | 9788073521202 1. čes. vyd. 20050901 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-162.742 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.