Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000779044
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00077xxxx / 0007790xx / 000779044.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-200-1325-3 (brož.) : Kč 325,00 |
043 | e------ |
045 | v-y- |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642 |
080 | 642.6/.7 |
080 | 641.55 |
080 | 395 |
080 | 316.72/.75 |
080 | (4) |
080 | (062.534) |
1112 | Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko) |
24514 | The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century, Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová |
250 | 1st ed. |
260 | Prague : Academia, 2005 |
Obecné poznámky | 300 s. : il. ; 25 cm |
504 | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
648 7 | 18.-21. století |
65007 | gastronomie Evropa 18.-21. století |
65007 | stolničení Evropa 18.-21. století |
65007 | jídla Evropa 18.-21. století |
65007 | etiketa Evropa 18.-21. století |
65009 | gastronomy Europe 18th-21st centuries |
65009 | table setting Europe 18th-21st centuries |
65009 | meals Europe 18th-21st centuries |
65009 | etiquette Europe 18th-21st centuries |
651 7 | Evropa společenské poměry 18.-21. století |
651 9 | Europe social conditions 18th-21st centuries |
655 7 | sborníky konferencí |
655 9 | proceedings of conferences |
Osobní jm.-primár.o | Oddy, Derek J., 1931- |
Osobní jm.-primár.o | Petráňová, Lydia, 1941- |
Údaj agentury ISBN | 9788020013255 1st ed. 20051219 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-166.868 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.