Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000779044

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00077xxxx / 0007790xx / 000779044.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-200-1325-3 (brož.) : Kč 325,00
043 e------
045 v-y-
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641/642
080 642.6/.7
080 641.55
080 395
080 316.72/.75
080 (4)
080 (062.534)
1112 Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko)
24514The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century, Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová
250 1st ed.
260 Prague : Academia, 2005
Obecné poznámky300 s. : il. ; 25 cm
504 Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
648 718.-21. století
65007gastronomie Evropa 18.-21. století
65007stolničení Evropa 18.-21. století
65007jídla Evropa 18.-21. století
65007etiketa Evropa 18.-21. století
65009gastronomy Europe 18th-21st centuries
65009table setting Europe 18th-21st centuries
65009meals Europe 18th-21st centuries
65009etiquette Europe 18th-21st centuries
651 7Evropa společenské poměry 18.-21. století
651 9Europe social conditions 18th-21st centuries
655 7sborníky konferencí
655 9proceedings of conferences
Osobní jm.-primár.oOddy, Derek J., 1931-
Osobní jm.-primár.oPetráňová, Lydia, 1941-
Údaj agentury ISBN9788020013255 1st ed. 20051219
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-166.868
EXE 1