Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000783364

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00078xxxx / 0007833xx / 000783364.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7318-339-0 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664.8/.9
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoRop, Otakar, 1972-2013
Názvové údajeTeoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza
Varianta názvuHlavní konzervárenské suroviny
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
Údaje fyz.popisu130 s. ; 30 cm
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.100 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-angl.food preservation
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Valášek, Pavel, 1958-
VZ-Osobní jm.Hoza, Ignác, 1941-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073183394 1. vyd. 20060105
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-002.526
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl