Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000783364
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00078xxxx / 0007833xx / 000783364.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7318-339-0 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 664.8/.9 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Rop, Otakar, 1972-2013 |
Názvové údaje | Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza |
Varianta názvu | Hlavní konzervárenské suroviny |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 |
Údaje fyz.popisu | 130 s. ; 30 cm |
Edice-jiná forma | Učební texty vysokých škol |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-angl. | food preservation |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Valášek, Pavel, 1958- |
VZ-Osobní jm. | Hoza, Ignác, 1941- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073183394 1. vyd. 20060105 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-002.526 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.