Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000792805

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007928xx / 000792805.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7318-395-1 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664:577.1
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoHoza, Ignác, 1941-
Názvové údajePotravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
Údaje fyz.popisu104 s. : il. ; 29 cm
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.150 výt.
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotravinářská biochemie
Předm.-angl.food biochemistry
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Sumczynski, Daniela, 1976-
VZ-Osobní jm.Budinský, Pavel, 1959-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073183950 1. vyd. 20060425
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-003.337
Počet exemplářů2
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl