Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000792886

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007928xx / 000792886.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 80-239-6592-1 (brož.)
072 7664 Potravinářský průmysl
080 664.1.057
080 663/664-021.465
080 543
080 547.458.2
080 664.1.05
080 (043.3)378.245
Všeob.údaje zprac.Dandár, Richard, 1970-
24510Štúdium vplyvu faktorov na konečnú kvalitu produktov pri technickej kryštalizácii sacharózy / Richard Dandár
260 Praha : VUC Praha, 2005
Informační poznámka xii, 139 s. : il. ; 21 cm
504 Obsahuje bibliografii
65007bílý cukr
65007kvalita potravin
65007chemická analýza
65007sacharóza
65007krystalizace
65009white sugar
65009food quality
65009chemical analysis
65009sucrose
65009crystallization
655 7doktorské disertace
655 9higher doctoral dissertations
IČ správného záz.1. vyd. 20060629
9103 OLA001 1-171.299
9289 Výzkumný ústav cukrovarnický
EXE 1