Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000792886
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007928xx / 000792886.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
020 | 80-239-6592-1 (brož.) |
072 7 | 664 Potravinářský průmysl |
080 | 664.1.057 |
080 | 663/664-021.465 |
080 | 543 |
080 | 547.458.2 |
080 | 664.1.05 |
080 | (043.3)378.245 |
Všeob.údaje zprac. | Dandár, Richard, 1970- |
24510 | Štúdium vplyvu faktorov na konečnú kvalitu produktov pri technickej kryštalizácii sacharózy / Richard Dandár |
260 | Praha : VUC Praha, 2005 |
Informační poznámka | xii, 139 s. : il. ; 21 cm |
504 | Obsahuje bibliografii |
65007 | bílý cukr |
65007 | kvalita potravin |
65007 | chemická analýza |
65007 | sacharóza |
65007 | krystalizace |
65009 | white sugar |
65009 | food quality |
65009 | chemical analysis |
65009 | sucrose |
65009 | crystallization |
655 7 | doktorské disertace |
655 9 | higher doctoral dissertations |
IČ správného záz. | 1. vyd. 20060629 |
9103 | OLA001 1-171.299 |
9289 | Výzkumný ústav cukrovarnický |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.