Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000793219
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007932xx / 000793219.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7234-542-7 (váz.) |
0411 | cze dut |
043 | mm----- |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.568 |
080 | (4-12/-14) |
080 | (083.12) |
24500 | Speciality kuchyně Středomoří |
24630 | Kuchyně Středomoří |
250 | 1. vyd. |
260 | Čestlice : Rebo, 2006 |
Obecné poznámky | 320 s. : barev. il. ; 20 cm |
Unifikovaný název | Přeloženo z holandštiny |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | národní jídla Středozemní moře (oblast) |
65009 | national cookery Mediterranean area |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Údaj agentury ISBN | 9788072345427 1. vyd. 20060420 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-171.479 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.