Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000797186
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007971xx / 000797186.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7318-399-4 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 641/642 |
080 | 641.55 |
080 | (075.8) |
Všeob.údaje zprac. | Krejčí, Petr |
24510 | Základy technologie přípravy pokrmů / Petr Krejčí, Václav Forman |
250 | Vyd. 1. |
260 | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 |
Obecné poznámky | 149 s. : il. ; 30 cm |
4901 | Učební texty vysokých škol |
Unifikovaný název | 150 výt. |
Unifikovaný název | Nad názvem: Fakulta technologická Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně |
Unifikovaný název | Terminologický slovník |
65007 | kuchařství |
65007 | jídla |
65009 | cookery |
65009 | meals |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
Osobní jm.-primár.o | Forman, Václav |
Korpor.,akce-prim.o | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
8102 | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788073183998 1. vyd. 20060627 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-003.787 |
EXE | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.