Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000797186

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007971xx / 000797186.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-7318-399-4 (brož.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 641/642
080 641.55
080 (075.8)
Všeob.údaje zprac.Krejčí, Petr
24510Základy technologie přípravy pokrmů / Petr Krejčí, Václav Forman
250 Vyd. 1.
260 Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
Obecné poznámky149 s. : il. ; 30 cm
4901 Učební texty vysokých škol
Unifikovaný název150 výt.
Unifikovaný názevNad názvem: Fakulta technologická Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně
Unifikovaný názevTerminologický slovník
65007kuchařství
65007jídla
65009cookery
65009meals
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
Osobní jm.-primár.oForman, Václav
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788073183998 1. vyd. 20060627
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-003.787
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl