Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000797894
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007978xx / 000797894.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-86708-17-9 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 613 Hygiena. Lidské zdraví |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 613.2 |
MDT | 616 |
MDT | 663.03 |
MDT | 613.26/.29-027.235 |
MDT | 637.146 |
MDT | 637.5.03.098.4 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Petr, Petr, 1947- |
Názvové údaje | Nutraceutika : vybrané kapitoly z nutraceutické teorie a praxe / Petr Petr, Hana Kalová |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2006 |
Údaje fyz.popisu | 47 s. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Studia VŠERS ; 6 |
Všeobecná pozn. | Pod názvem: Nemocnice České Budějovice |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | dietetika zdravotní aspekty |
Předm.-Věc.téma | nutraceutika |
Předm.-Věc.téma | kvasné technologie |
Předm.-Věc.téma | kysané mléčné výrobky zdravotní aspekty |
Předm.-Věc.téma | fermentované masné výrobky zdravotní aspekty |
Předm.-angl. | dietetics health aspects |
Předm.-angl. | nutraceuticals |
Předm.-angl. | fermenting technology |
Předm.-angl. | fermented dairy products health aspects |
Předm.-angl. | fermented meat products health aspects |
Předm.-volně tvoř. | probiotika |
Předm.-volně tvoř. | prebiotika |
Předm.-volně tvoř. | synbiotika |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Kalová, Hana, 1962- |
VZ-Korporace | Nemocnice (České Budějovice, Česko) |
VZ-Edice-Korporace | Vysoká škola evropských a regionálních studií. Studia |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20060718 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-173.288 |
Fakturace seriály | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.